Hi, ik ben Debbie!

Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen.
Er valt veel over mij te vertellen, maar ik zal proberen het kort te houden, haha.
In 1980 geboren en in 2007 moeder geworden van de leukste zoon. Ik woon in het mooie Groene Hart van Nederland en heb al jaren een vakantiehuisje in de Betuwe.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten; hardlopen, wandelen, wakeboarden en koud water dippen. Ik blijf mijzelf elke dag weer ontwikkelen door te lezen, te journallen en te mediteren.
En last but not least: reizen. Je zult me altijd onderweg vinden, op zoek naar nieuwe mooie plekjes. 

Eind 2013 richtte ik mijn eigen onderneming 'Fit, Fun & Run' op. Jarenlang verzorgde ik hardlooptrainingen voor particulieren en bedrijven en bootcamptrainingen voor volwassenen en kinderen. Ook heb ik mijn eigen hardloopkledinglijn 'Fit Fashion' gehad.
Ik haalde de diploma's hardlooptrainer, bootcamptrainer, voedingsdeskundige en recent de diploma's ademcoach en vitaliteitscoach. 

Rende 4 marathons in verschillende landen - waaronder 1 bergmarathon met 1829 hoogtemeters - én een Ultra Marathon van 50 kilometer. Met mijn passie voor hardlopen en bewegen, richtte ik Hardloopevent Harmelen op, waar inmiddels 5 succesvolle edities van hebben plaatsgevonden. 

Ik sta bekend om iemand met ongelooflijk veel energie. Maar ook ik heb moeten leren doseren. Balans zien te vinden. Aandacht te geven aan dingen die mij energie geven, zodat ik beter kan dealen met zaken die energie kosten. 

Met mijn eigen ervaring en opgedane kennis over de jaren wil ik graag andere mensen helpen ook deze balans te vinden. Ze in beweging te krijgen. Fysiek en mentaal. 

Liefs, 

Opleidingen:
Hardlooptrainer
Bootcamptrainer
Voedingsdeskundige
Mindulness coach
Ademcoach
Vitaliteitscoach
Personal Trainer (2024 afronding)

Trotse ambassadeur van: