BLOGS & NIEUWTJES

                                                         

 

Tijd voor nieuwe STAPPEN! 
 

1 januari 2014 startte ik mijn eigen onderneming Fit, Fun & Run en verzorgde jarenlang hardlooptrainingen voor particulieren & bedrijven en bootcamptrainingen voor volwassenen & kinderen.

Na de verhuizing naar een andere stad en de focus bij mijn eigen Marathontrainingen leggende, ben ik uiteindelijk gestopt met het geven van fysieke trainingen.

Wel bleef ik online actief op mijn blog en inspireerde ik mensen in beweging te komen met mijn Instagrampagina.

Ik richtte vanuit mijn passie voor hardlopen Hardloopevent Harmelen op.  

 

Blog na 10 jaar uit de lucht
 

Nu, 10 jaar later is het tijd voor nieuwe stappen. Al een tijdje voelde ik dat mijn blog mij niet meer past. Deze is dan ook per afgelopen week officieel uit de lucht. 
Ik ben eens goed gaan nadenken wat ik wilde met mijn bedrijf en werd het mij snel helder dat ik weer
 fysiek met mensen aan het werk wil! Mensen fysiek in beweging krijgen. Niet alleen met sporten, ook een laagje dieper dan dat.
Mensen bewust maken van de noodzaak van een algehele vitale staat. Handvaten meegeven tot een energieker leven. Fit oud worden! Naast (meer) bewegen de aspecten slaap, voeding, mentale gesteldheid, blij zijn met je doet, de mensen om je heen, je werk en voldoende tijd voor jezelf inbouwen allemaal in balans brengen.

 

RightSteps de lucht in!Na het recent afronden van de opleidingen ademcoach en vitaliteitscoach, is het nu tijd om mijn nieuwe website te launchen en mijn programma's aan te gaan bieden! 
Achter de schermen ben ik al zo’n anderhalf jaar druk bezig met het opzetten van RightSteps. En er moet nog één en ander gefinetuned worden, maar mijn goal is om 1 januari 2024, precies 10 jaar later na het oprichten van Fit, Fun & Run, officieel van start te gaan!

Ik heb heel veel zin om (met jullie) aan de slag te gaan!  Ik nodig je graag uit voor een kopje koffie en een wandeling. 
Liefs, Debbie

RightSteps is een handelsnaam onder Fit, Fun & Run, net als mijn event Hardloopevent Harmelen en mijn werk als 'bewegings influencer' DebsSteps. 

 

Agenda RightSteps:

Presentaties:

 

Vrijdag 2 februari 2024 - De Nationale Gezondheidsbeurs
 

Contact Details:

RightSteps
Debbie van Kuijk
Woerden (Utrecht)

Let's connect: